Put tajni

Moja treća knjiga je izašla uz Božiju volju u Aprilu 2019. godine.
Živimo u vremenu brzine, stresa, mržnje. Naravno ima i ljubavi, ali često zaboravimo da dragim osobama to pokažemo. Naša psiha je toliko napeta da su posjete psihijatru / psihologu učestale. Mnogi o tome pričaju a neki nikada. Nismo uvijek u situaciji posjetiti stručne ljude kad su nam potrebni… Zato sam u ovoj knjizi pokušao da pomoću savjeta ojačate vaše psihičko stanje, kako bi vam život bio lakši i podnošljivijim.
Savjeti koji su napisani u ovoj knjizi, uglavnom su proizašli iz mog životnog iskustva. Moj život nije bajka nego borba. Za to ne krivim nikoga niti se za nešto pravdam. Svatko ima pravo na svoj put. Moja nova knjiga je vaš putokaz koji možete prihvatiti ili ne. Najbolje se uči ako slušaš, najbolje se pamti ako pišeš.
Pisao sam zbog vas, i bit će mi drago ako bar jednoj osobi na ovom svijetu pomognem da mu psihičko stanje dođe do stanja gdje se vidi realno od nerealnog.

14,90

Možda će vam se također svidjeti…

Put tajni

Category Tags ,

Poslužite se trikovima i savjetima iz ove knjige i unaprijedite vaš ljubavni i poslovni život! Da li ste se nekada pitali kako neka osoba zna da se snađe u svakoj situaciji i da joj sve ide glatko u životu?
Odmah da vam kazem da su to zaista rijetki ljudi. Oni najčešće posjeduju neke prirodne karakteristike koje ih stavljaju u kategoriju uspješnih i sposobnih osoba.

Povez

Tvrdi povez

Broj strana

157

ISBN

9788691104955

Pozovite
Scroll to Top